Cursussen

Combicursus Windows & Office

Deze Combicursus combineert Windows met het Microsoft Office Pro programma. Dit is een pakket krachtige toepassingen die met elkaar werken als één programma.


Duur: de duur wordt bepaald door de duur van de aparte cursussen (max. 54 weken)
Indicatie aantal lessen: 37 lessen van 2 uur
Maximum aantal lessen: 54 lessen van 2 uur
Prijs: Klik Prijzen

De Combicursus bestaat uit:

Windows
Word (uitgebreide basis)
Excel (uitgebeide basis)
PowerPoint
Outlook
Access

Bovenstaande linken kunt u klikken voor een uitgebreide beschrijving per pakket.

Doelgroep:
Uit ervaring weten wij dat veel mensen het totaalpakket willen leren, om zich te profileren op de arbeidsmarkt of om de eigen bedrijfsvoering optimaal te laten verlopen.
Geschikt voor personen die administratief en secretarieel werk willen verrichten op een zeer goed basisniveau en eventueel hun kennis van Word en Excel later nog willen uitbreiden.

Wij bieden daarom een COMBI-CURSUS aan die u eerst een basiskennis van Windows geeft en verder uit alle basiscursussen bestaat van de programma's Word, Excel, Access, PowerPoint en Outlook.
Op het volgen van dit totaalpakket verlenen wij u een aantrekkelijke korting van ongeveer 10% op de cursus. In de prijs vermeld in de prijzenlijst is deze korting al verdisconteerd.

Weet u nog niets van de computer en bent u nog vrij onbekend met het toetsenbord? Kiest u dan voor de Combicursus Wegwijs op de computer, Wegwijs met Office.

Klik voor meer informatie...
computer cursus; computer opleiding; computer senioren; computer training op maat; computercursus en Re-integratie; computeropleidingen voor wie; computertraining; cursus typen; leren typen; cursus excel; cursus office; cursus windows; cursus word; ecdl
; cursussenCopyright 2005. Creative PC Training Design: Euro Design Website optimalisatie: Devotus Design Studio