Cursus Outlook

Outlook

Outlook is geschikt voor het versturen van e-mail en bestanden. Met een ander onderdeel van dit pakket beheer je op vakkundige wijze de Agenda en houd je overzicht op de dagelijks terugkerende taken.


Duur: maximaal 9 weken
Indicatie aantal lessen: 5 lessen van 2 uur
Maximum aantal lessen: 7 lessen van 2 uur
Prijs: Klik Prijzen

Doelgroep:
De opleiding is onder andere geschikt voor medewerkers in een bedrijf die met Outlook werken. Kennis van Windows of een ander toepassingsprogramma als Word of Excel is een vereiste.

Inhoud, o.a.:

Outlook Vandaag, Helpfunctie.

E-mail: berichten versturen, maken, beantwoorden; Briefpapier; Bijlage; Handtekening; Ongewenste E-mail.

Contactpersonen: namen, adressen en overige informatie van contacten inbrengen, bewerken, opslaan en afdrukken; de weergave van de gegevens: adreskaartjes, telefoonlijst etc.; Afdrukstijlen; Distributielijst.

Agenda: eenmalige en terugkerende afspraken; afspraken verplaatsen, verwijderen; herinnering van een afspraak via geluidssignaal; evenement invoeren; vergadering inplannen; Afdrukstijlen per dag, week, maand.

Taken van Outlook: overzicht maken van de uit te voeren taken en Notities.

Klik voor meer informatie...
computer cursus; computer opleiding; computer senioren; computer training op maat; computercursus en Re-integratie; computeropleidingen voor wie; computertraining; cursus typen; leren typen; cursus excel; cursus office; cursus windows; cursus word; ecdl; cursussen


Copyright 2005. Creative PC Training | Design: Euro Design | Website optimalisatie: Devotus Design studio