Computercursus Re-integratie

Computercursus en Re-integratie

Bent u op zoek naar ander werk omdat u uw huidige functie niet meer kunt uitoefenen? Voor bijna elke functie is computerkennis noodzakelijk. Al veel cursisten hebben bij ons de juiste computercursus gevonden om weer aan de slag te komen.

computer cursus
 


Nieuw:
Cursussen in Office 2013

Word 2013


computer cursus proberen

Computercursus proberen?

Een proefles duurt 2,5 uur en kost € 30,00. Indien u besluit een computercursus te gaan volgen, dan krijgt u dit bedrag als korting op de prijs.

computer cursus beginnen

Computercursus beginnen

U kunt direct met een computercursus beginnen! Dankzij ons individuele systeem kunt u alle cursussen bijna het gehele jaar door op elk moment starten.

 
lesrooster
 

Wij hebben een uitgebreid lesrooster voor alle cursussen. Er zijn 4 ochtenden beschikbaaren 2 middagen. U kunt uw cursussen naar eigen voorkeur indelen.

 

Creative PC Training
Oostenburgervoorstraat 52
1018 MR AMSTERDAM
Tel.: 020 – 420 19 63

Klik voor meer informatie...
computer cursus
computer opleiding
computer senioren
computer training op maat
computercursus en Re-integratie
computeropleidingen voor wie
computertraining
cursus typen
leren typen
cursus excel
cursus office
cursus windows
cursus word
ecdl
cursussen

Computercursus in een prettige sfeer!

Creative PC Training staat sinds 1991 garant voor een computercursus in een prettige sfeer. In ons eigen opleidingscentrum in Amsterdam ontvangen wij per computercursus niet meer dan 10 cursisten. Met veel succes zijn talloze cursisten bij ons voor een computercursus geslaagd.

Wij hebben al jaren veel ervaring met reïntegratie. Door de individuele cursussen en de grote flexibiliteit is ons cursusconcept uitermate geschikt voor omscholing, bijscholing of integratietrajecten.

De cursist werkt in eigen tempo door de cursusstof. Onze docenten hebben veel ervaring met de specifieke begeleiding van cursisten die extra aandacht of begrip nodig hebben. De kosten voor onze opleidingstrajcten zijn in verhouding tot de kwaliteit bijzonder gunstig. Het concept één prijs voor één cursus, draagt hiertoe bij.


Aanmelding via UWV of Re-integratiebureau

Ontvangt u een ww-uitkering en/of bent u werkzoekend en als zodanig ook geregistreerd bij het UWV? U hebt dan recht op een Scholingsvoucher van het UWV. Met deze Scholingsvoucher kunt u opleidingen volgen om de kans op een baan te vergroten. Creative PC Training is een erkend scholingsbedrijf van het UWV en kan u dus helpen en trainen in computervaardigheden.

Vraag een gratis gesprek aan of volg een intakeles (gesprek + les) waarin wij samen met u bespreken welke computercursussen u het beste kunt volgen gezien uw ervaring, computerkennis en het werk dat u daarna wenst te doen.

Daarna maken wij voor u een offerte die u aan uw contactpersoon bij het Re-integratiebureau kunt overleggen of maken wij samen met u de Scholingsvoucher in orde.


Onze voordelen

U kan direct beginnen

U krijgt een ruim aantal lessen dat nodig is om cursus af te maken (binnen een bepaalde periode, met maximum aantal lessen)

Eigen tijd, eigen tempo

Eventueel spoedopleidingen

Gratis intake voor Reïntegratiebureaus / UWV

Offerte na intake of hulp bij invullen Scholingsvoucher

Zeer goede aansluiting op niveau van cursist

Geen vaste tijden, maar eigen keuze uit ons lesrooster

Gunstige verhouding kwaliteit / kosten

Meer dan 20 jaar ervaring met Reïntegratie / UWV

Persoonlijke aandacht en begeleiding


Copyright 2005. Creative PC Training | Design: Euro Design | Website optimalisatie: Devotus Design studio