Computer Cursus - Lesrooster

Lesrooster

"Vandaag bellen en morgen starten"
Wij bieden een uitgebreid lesrooster waaruit u zelf kunt kiezen wanneer
en hoe vaak u wilt komen. Over het algemeen kunt u direct starten.
Soms zelfs al dezelfde of de volgende dag, maar doorgaans binnen een week.


Voor alle individuele cursussen geldt hetzelfde lesrooster:

Ochtend:
ma t/m vr
10.00-12.00 uur
Middag:
ma,wo
13.30-15.30 uur
Avond:
di
19.00-21.00 uur

U legt in samenspraak met het instituut de afspraken vast. Het is raadzaam om enkele weken vooruit te plannen, zodat u verzekerd bent van een plek. Wij gaan er vanuit dat u minimaal 1 x per week op les komt (u heeft namelijk een bepaalde periode de tijd de cursus af te ronden). Als u de cursusstof langzaam oppakt moet u rekenen op 1 à 2 lessen per week.

U kunt flexibel inplannen, dat wil zeggen dat u elke keer kan bepalen op welke dag of welk dagdeel u een les wilt afspreken.


Vakanties
Gedurende de winter en de zomer is het instituut enkele weken gesloten. Rond de Pasen of Pinksteren kan het wel eens zijn dat er een paar vrije dagen worden gepland.

De wintervakantie duurt 2, hooguit 3 weken en begint meestal een week vóór de Kerst. Over het algemeen wordt er op de eerste maandag in het nieuwe jaar gestart. De zomervakantie van max. 3 weken valt doorgaans in juli/augustus.

Uiterlijk een maand van te voren worden de vakanties en vrije dagen bekend gemaakt in het instituut.

Klik voor meer informatie...
computer cursus; computer opleiding; computer senioren; computer training op maat; computercursus en Re-integratie; computeropleidingen voor wie; computertraining; cursus typen; leren typen; cursus excel; cursus office; cursus windows; cursus word; ecdl; cursussen


Copyright 2005. Creative PC Training | Design: Euro Design | Website optimalisatie: Devotus Design Studio