Cursussen

Microsoft Word Uitgebreide basiscursus

Word is een geavanceerd tekstverwerkingsprogramma dat door de meeste bedrijven gebruikt wordt. Een aanrader als u zich op de arbeidsmarkt gaat begeven. Deze cursus is zeer uitgebreid en geeft ruim voldoende ondergrond om direct bij een bedrijf aan de slag te gaan.


Duur: maximaal 15 weken
Indicatie aantal lessen: 10 lessen van 2 uur
Maximum aantal lessen: 13 lessen van 2 uur
Prijs: Klik Prijzen

Doelgroep:
De opleiding is bedoeld voor personen die dagelijks diverse activiteiten met Word moeten verrichten. Voorkennis van Wegwijs op de computer is aan te bevelen. In ieder geval is een elementaire kennis van Windows, Internetten alsook enige toetsenbordvaardigheid vereist.

Inhoud o.a.:

Het invoeren en wijzigen van tekst; het opslaan, printen en openen van documenten.

Tekst opmaken: vet, onderstrepen, marges, regelafstand, opmaak kopiëren/plakken, Markeerstift, kop- en voetteksten, paginanummering, uitlijning, pagina-einde.

Tabulatorfuncties, inspringfunctie, internationale tekens en symbolen; bewerken, kopiëren en verplaatsen van geselecteerde tekst.

Zoeken en Vervangen; Grafische mogelijkheden: Afbeeldingen online, WordArt, Initiaal, Grafieken, Randen en arcering.

Lettertypen, Spellingcontrole, Synoniemen, Autocorrectie, AutoTekstfragment.

Zeer uitgebreide mogelijkheden van Tabellen, waaronder Tabellen maken, cellen splitsen en samenvoegen, kolommen en rijen toevoegen en verwijderen, rijen en kolommen verhogen of verbreden, allerlei opmaak toepassen, uitlijnen van tekst in de cel, tekst naar tabel converteren.

Het maken van verzendlijsten (Afdruk samenvoegen / Mailmerge).

 

Klik voor meer informatie...
computer cursus; computer opleiding; computer senioren; computer training op maat; computercursus en Re-integratie; computeropleidingen voor wie; computertraining; cursus typen; leren typen; cursus excel; cursus office; cursus windows; cursus word; ecdl
; cursussenCopyright 2005. Creative PC Training | Design: Euro Design | Website optimalisatie: Devotus Design Studio