Cursussen

Wegwijs met Excel

Op verrassend heldere manier wordt u geleid in de rekenwereld van Excel. U leert eenvoudige berekeningen uitvoeren, overzichten en roosters maken met een mooie lay-out.


Duur: maximaal 9 weken
Indicatie aantal lessen: 6 lessen van 2 uur
Maximum aantal lessen: 7 lessen van 2 uur
Prijs: Klik Prijzen

Doelgroep:
De opleiding is geschikt voor de iets gevorderde computergebruiker. Voorkennis van minimaal Wegwijs op de computer of Windows is een voorwaarde, enige kennis van Word is aan te bevelen. De cursus is met name bedoeld voor particulieren en senioren, maar ook voor personen die op hun bedrijf in beperkte mate met Excel moeten werken.

Inhoud o.a.:

Invoeren en wijzigen van gegevens in de cel; openen en opslaan van bestanden; opmaak van cellen; Euro selecteren als Valutasymbool

Kopiëren en verplaatsen van cellen; breedte van kolommen en rijhoogte aanpassen

AutoDoorvoer; reeksen doorvoeren; eenvoudige rekenfuncties zoals Optellen, Aftrekken, Vermenigvuldigen en Delen; Rekenfuncties combineren; procenten.

Selecteren en meervoudig selecteren; selecties kopiëren en verplaatsen; getallen opmaken zoals Financiële getalnotatie, procentnotatie, duizendtalnotatie, meer en minder decimalen; opmaak van cellen met randopmaak en opvulkleur; lettertype; tekengrootte.

Wissen, verwijderen en invoegen van rijen en kolommen.

 

Klik voor meer informatie...
computer cursus; computer opleiding; computer senioren; computer training op maat; computercursus en Re-integratie; computeropleidingen voor wie; computertraining; cursus typen; leren typen; cursus excel; cursus office; cursus windows; cursus word; ecdl; cursussenCopyright 2005. Creative PC Training | Design: Euro Design | Website optimalisatie: Devotus Design Studio