Cursussen

Microsoft Excel algemene vervolgopleiding

Met de kennis die u in deze cursus opdoet kunt u kasboek- of omzetgegevens van meerdere maanden gemakkelijk in een model zetten en kwartaal- of jaarcijfers produceren. Met de macro’s, de werkbladmodellen en de functie (Verticaal) Zoeken kunt u uw werk vlotter laten verlopen.


Duur: maximaal 11 weken
Indicatie aantal lessen: 7 lessen van 2 uur
Maximum aantal lessen: 9 lessen van 2 uur
Prijs: Klik Prijzen

Doelgroep:
De opleiding is bedoeld voor diegenen die veel gegevens willen analyseren, trends willen ontdekken, en er belang bij hebben snel te kunnen werken. Een goede basiskennis van Excel is noodzakelijk.

Inhoud o.a.:

Formules en totalen uitrekenen in meerdere werkbladen. Grote werkbladen: verticaal plaatsen van kolomkoppen en Terugloop; Aangepaste lijst maken.

Macro's, Werkbladmodellen opstellen en beveiligen.

Het zoeken van bijbehorende gegevens in een andere tabel (Zoeken en Verticaal zoeken); werken met Filters; Draaitabellen; Transponeren.

Functies als Trend en Financiële functies als TW, BET, LIN.AFSCHR; ALS-functie nesten.

Verdieping van Grafieken: Grafiekgebied, Reeks, Grafiektitel, Waardeas en Legenda opmaken, Kaart.

 

Klik voor meer informatie...
computer cursus; computer opleiding; computer senioren; computer training op maat; computercursus en Re-integratie; computeropleidingen voor wie; computertraining; cursus typen; leren typen; cursus excel; cursus office; cursus windows; cursus word; ecdl
; cursussenCopyright 2005. Creative PC Training | Design: Euro Design | Website optimalisatie: Devotus Design Studio