Cursus Windows

Windows 8.1

Bij de aankoop van een nieuwe computer is Windows standaard geïnstalleerd. Zonder kennis van dit programma blijft de computer geheimen voor u houden omdat de meeste pakketten onder Windows draaien.


Duur: maximaal 8 weken
Indicatie aantal lessen: 6 lessen van 2 uur
Maximum aantal lessen: 8 lessen van 2 uur
Prijs: Klik Prijzen

Inhoud o.a.:

Het Startscherm van Windows 8.1, een app openen en sluiten Werken met de apps Weer en Nieuws, Charms, Apps toevoegen uit de Store, het formaat van de App aanpassen, de app vastmaken aan Start en losmaken van Start.

Starten van programma's (zoals WordPad, Paint, Rekenmachine), Minimaliseren, Maximaliseren en Sluiten van programma's, schakelen tussen programma's, ordenen van het Bureaublad.

Tekst opmaken in WordPad, documenten opslaan en openen, bijzondere tekens als Apenstaartje en Euroteken plaatsen, Helpfunctie.

Windows Verkenner: werken met mappen; Weergave van bestanden en mappen instellen, inhoud van map of station bekijken, sorteren van mappen, kolombreedte aanpassen, een nieuwe map maken, naam van de map wijzigen, een map kopiëren / verplaatsen / verwijderen, het beeld vernieuwen.

Windows Verkenner: werken met bestanden; verplaatsen van bestanden, Bovenliggende map, meerdere bestanden selecteren, bestanden kopiëren / verwijderen, alle bestanden tegelijk uit een map verwijderen, bestand openen vanuit Windows Verkenner, bestanden zoeken.

Configuratiescherm: datum en tijd instellen, Extra klokken, Persoonlijke instellingen aanpassen, Bureaubladachtergrond weergeven als Diavoorstelling, Afbeeldingspositie, Schermbeveiliging instellen.

De Taakbalk automatisch verbergen, of altijd op de voorgrond weergeven, de Locatie van de Taakbalk op het scherm, Werkbalken in de Taakbalk.

Multimediamogelijkheden zoals Windows Media speler, Afspeellijsten maken en kopiëren van een cd, Afspeellijsten maken, muziek op cd branden.


Klik voor meer informatie...

computer cursus
; computer opleiding; computer senioren; computer training op maat; computercursus en Re-integratie; computeropleidingen; computertraining; cursus typen; leren typen; cursus excel; cursus office; cursus windows; cursus word; ecdl
; cursussen

Copyright 2005. Creative PC Training | Design: Euro Design | Website optimalisatie: Devotus Design Studio