Cursussen - Publisher

Publisher

Publisher is bedoeld voor het (snel) maken van publicaties zoals visitekaartjes, programmaboekjes, websites, menukaarten, kalenders, posters, uitnodigingen, advertenties, werkstukken, folders, etc.
Geschikt voor verenigingen, kleine bedrijven, maar ook voor particulieren.


Duur: maximaal 5 weken
Indicatie aantal lessen: 4 lessen van 2 uur
Maximum aantal lessen: 5 lessen van 2 uur
Prijs: Klik Prijzen

Doelgroep:
Publisher is bedoel voor het maken van publicaties zoals visitekaartjes, programmaboekjes, websites, menukaarten, kalenders, posters, uitnodigingen, advertenties, werkstukken, folders, etc. Het programma wordt veel gebruikt bij kleine bedrijven voor het maken en distribueren van professioneel communicatie- en marketingmateriaal.

Publisher is eveneens geschikt voor thuisgebruik of in het onderwijs of verenigingen. Het biedt een groot aantal standaardpublicatiemogelijkheden. Het ontwerp kan afgedrukt worden of op het web gepubliceerd of per e-mail verzonden.

De cursus is geschikt voor personen die enige kennis van Windows en Word hebben of minimaal de cursus Wegwijs op de computer en Wegwijs met Word hebben gevolgd.Inhoud o.a.:

Snelle publicaties maken en bewerken zoals een uitnodiging, een wenskaart en een kalender..

Een nieuwsbrief maken, waarin aandacht geschonken wordt aan Kladgebied gebruiken, lettertypes, lettergroottes, in- en uitzoomen, afmetingen aanpassen, verschillende opmaakmogelijkheden, afbeeldingen invoegen.

Visitekaartjes maken, met organisatielogo of pasfoto.

Een voorbeeld van een lege publicatie: het zelf ontwikkelen van een publicatie met behulp van diverse opmaakmogelijkheden als Achtergrond instellen, verschillende opvuleffecten, WordArt invoegen, Tekstvakken en tabellen, lijnen.

Ontwerpgalerie, werkbalk Afmeting, Autovormen gebruiken, gevouwen boekje maken.

 

Klik voor meer informatie...
computer cursus; computer opleiding; computer senioren; computer training op maat; computercursus en Re-integratie; computeropleidingen voor wie; computertraining; cursus typen; leren typen; cursus excel; cursus office; cursus windows; cursus word; ecdl


Copyright 2005. Creative PC Training | Design: Euro Design | Website optimalisatie: Devotus Design Studio