Cursussen

Windows 98 (ook XP en ME beschikbaar)

Bij nieuwe PC's wordt standaard Windows XP geleverd. In een aantal bedrijven of thuis wordt echter nog gebruik gemaakt van het besturingsprogramma Windows 98. Kennis van Windows is belangrijk voor het volgen van de overige opleidingen.


Duur: maximaal 10 weken
Gemiddeld aantal lessen: 4 à 7 lessen van 2,5 uur
Prijs: Klik Prijzen

Doelgroep:
De opleiding is bedoeld voor de startende computergebruiker. Basiskennis zoals beschreven bij de cursus Wegwijs op de computer is zeer aan te bevelen. Enige computerkennis is een vereiste.

Inhoud o.a.:

Bureaublad; Bureau-accessoires, tekstverwerking met WordPad, tekenen met Paint, omgaan met de Rekenmachine, maximaliseren en minimaliseren van vensters; uitwisseling van gegevens tussen programma's; Omgaan met de Windows-helpfunctie; datum aanpassen; Achtergrond Bureaublad aanpassen; Schermbeveiliging.

Windows Verkenner: het werken met mappen en bestanden: bestanden verplaatsen, kopiëren, verwijderen; mappen openen en toevoegen.

Taakbalk; Snelkoppelingen toevoegen aan Bureaublad; bestanden zoeken.

Multimedia: CD-speler, Media speler.

Systeemwerkset: Defragmentatie, Schijfcontrole, Schijfopruiming. Diskette formatteren en kopiëren.

Klik voor meer informatie...
computer cursus; computer opleiding; computer senioren; computer training op maat; computercursus en Re-integratie; computeropleidingen; computertraining; cursus typen; leren typen; cursus excel; cursus office; cursus windows; cursus word; ecdl
; cursussenCopyright 2005. Creative PC Training | Design: Euro Design | Zoekmachinemarketing: MKB Marketinglab